Denbora pasa liburu handia : dinosauroak / ilustrazioak, Christine Sheldon ; diseinua, Sharon Cooper ; testua, Kirsteen Robson ; edizioa, Rosie Dickins ; [itzulpena, Itziar Mendizabal] - Sheldon, Christine (Ttarttalo, 2025)
Liburu honetan dinosauroei buruzko jarduera ugari aurkituko duzu: osatu itzazu puzzleak bukatu marrazkiak eta bete paisaiak eranskailuekin. Horrez gain, lau dinosauro muntatu ahal izango dituzu, baita hiru hatz-txotxongilo eta dinosauroen domino bat ere.