Galdutako robota / [testua eta marrazkiak] Joe Todd-Stanton ; [itzulpena, Manu Lopez Gaseni] - Todd-Stanton, Joe (Andana, 2026)
Hondatutako robot txiki bat esnatu zenean, zabortegi bateko hondakinen artean hondoratuta zegoen... Miok ezin du gogoratu nondik datorren edo zenbat denbora eman duen han, baina badaki ez lukeela han egon behar. Orain bere oroitzapenak berreskuratzen eta behin ezagutu zuen etxeare bila abiatuko da. Baina zer gertatuko da hara heltzen denean? "Galdutako robota" nork bere burua maitatzeari eta nork bere tokia duela sinesteari buruzko istorio eder bat da.