Lotto : sehaska bidaia - Aizpurua Ibargarai, Haira; Imaz, Ana; Iribarne Olhagarai, Maia (Sara : Haria liburuak, 2025)
Haira Aizpurua Ibargarai bertsolariak eta Ana Imaz ilustratzaileak lau eskutara sortutako albuma. Testu errimatua eta ilustrazioak uztartuz haurtxoak loak hartzeko poesiaz beteriko bidaia eginen du, animalien babesean.
0-4 urte (urdina)
Liburu honek Euskararen Erakunde Publikoa eta Eusko Jaurlaritzaren laguntza eskuratu du
QR kode bidez ipuina entzungai
Keywords: Errimak; Lo-kantak; Ametsak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Poesia; Audio-ipuinak; Audio-liburuak; Audioak; Baliabide digitalak