Lotto : sehaska bidaia / [testua eta ilustrazioak] Haiara Aizpurua Ibargarai ; [irudiak] Ana Imaz ; [ahotsa eta doinua, Maia Iribarne Olhagarai] - Aizpurua Ibargarai, Haira (Haria liburuak, 2025)
Haira Aizpurua Ibargarai bertsolariak eta Ana Imaz ilustratzaileak lau eskutara sortutako albuma. Testu errimatua eta ilustrazioak uztartuz haurtxoak loak hartzeko poesiaz beteriko bidaia eginen du, animalien babesean.