Imelda y "el día de los muertos" = Imelda eta "arimen gaua" - Urtaza Elizburu, Betzaida; Grasso, Margherita ([Legorreta] : Amesgile, 2025)
Ireki ipuin eder eta koloretsu hau. Ea zer mamu, munstro edo deabru topatzen duzun. Ezagutu Imelda eta haren arbasoak.Bidaiatu Mexikotik Euskal Herrira. Familia, aberria eta herrimina lantzen du beste gai garrantzitsu batzuen artean. Mexikoko “El día de los muertos” eta gurea dugun “Arimen gaua” edo “Gau beltza” uztartzen ditu. Erakusteko ere, iada gure artean ez daudenak beti gogoratu behar ditugula, gure bihotzetan eta oroitzapenetan bizirik baitaude. Maitasunez eta kolorez beteriko ipuina.
5 urtetik aurrera (urdina)
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Letra larria
QR kode bidez ipuina entzungai
Keywords: Emigrazioa eta immigrazioa; Kulturartekotasuna; Emozioak eta sentimenduak; Aitona-amonen eta biloben arteko harremana; Arimen Gaua; Gau Beltza; HIPI; EUSLE programa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Audioak; Audio-ipuinak; Audio-liburuak; Baliabide digitalak