Bete beti zure ametsak - Urtaza Elizburu, Betzaida; Grasso, Margherita ([Legorreta] : Amesgile, 2025)
Badakizue zein den zuen benetako ametsa? Ireki liburu magiko hau, ezagutu Maule eta bere benetako desira. Musikaz, aniztasunez, ametsez eta kolorez beteriko ipuina. Amaren sabelean gaudenetik bereziak eta altxor bat garela gailentzeko. Ondoren, fisikoki ezberdinak garela eta denok ditugula amets edo desira berezi batzuk. Lotsa eta beldurrari aurre egiteko hitz magikoak ere baditu liburu honek.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Ametsak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak; Audioak; Audio-ipuinak; Audio-liburuak; Baliabide digitalak