Argitxo : urtaroak eta hilak - Euskal Herriko Ikastolen Elkartea; Baztarrika, Belen; Arregi, Nerea; Torres, Iker; Morente, Enrique; Euskal Herriko Ikastolen Elkartea (Donostia : Euskal Herriko Ikastolen Elkartea, 2023)
Urteko urtaroei eta hilabeteei lotuta puzzlea. Puzzle honekin ikasiko dugu: urtaroen eta hilabeteen izenak, pieza ezberdinak hautematen, aditasuna mantentzen, ahozko hizkuntza aberasten, banaka, binaka eta taldean jolasten.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Urtaroak; Hilabeteak; Jolas didaktikoak