Argitxo : urtaroak eta hilak / [proiektuaren arduraduna, Belen Baztarrika ; koordinazioa, Nerea Arregi ; diseinua, Iker Torres ; irudiak, Enrike Morente ; aholkularitza, EHIko HH-LH taldea] - Baztarrika, Belen; Arregi, Nerea; Torres, Iker; Morente, Enrique (Euskal Herriko Ikastolen Elkartea, 2023)
Urteko urtaroei eta hilabeteei lotuta puzzlea. Puzzle honekin ikasiko dugu: urtaroen eta hilabeteen izenak, pieza ezberdinak hautematen, aditasuna mantentzen, ahozko hizkuntza aberasten, banaka, binaka eta taldean jolasten.