Mairuak - Urtaza Elizburu, Betzaida; Sagarzazu, Mirari ([Legorreta] : Amesgile, 2025)
Euskal mitologia eta abenturak gustuko al dituzue? Ezagutu Unai eta bere bi lagun berezi, Mai eta Iru. Bilduma baten parte den gure laugarren liburua da. Kasu honetan mairuak dira protagonistak. Aniztasuna lantzen saiatzen gara, erakutsiz denak ezberdinak garela kanpotik, baina barruan gauza berberak sentitzen ditugula. Gainera, bihotzari kasu egin behar diogula irakasten saiatzen gara.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
QR kode bidez ipuina entzungai
Keywords: Euskal mitologia; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Audioak; Audio-ipuinak; Audio-liburuak; Baliabide digitalak