Nire olerki guztiak - Peillen, Txomin (1932-2022); Oregi Zarautz, Sabin (Baiona : Maiatz, 2025)
Txomin Peillenen olerkiak, sakabanatuak zirenak, bilduma batean eskaintzen dira liburu honetan.
Euskararen Erakunde Publikoa eta Eusko Jaurlaritzaren laguntzarekin argitaratua
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura