Nire olerki guztiak / Txomin Peillen Karrikaburu ; Sabin Oregi Zarautzen bilduma - Peillen, Txomin (1932-2022) (Maiatz, 2025)
Txomin Peillenen olerkiak, sakabanatuak zirenak, bilduma batean eskaintzen dira liburu honetan.