Roboten liburu ikusgarria - Shin, Yujin; Arrizabalaga, Itziar; Lazkano, Edurne; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Durango] : Ibaizabal, 2026)
Ezagutu roboten mundu miragarria! Begiratu adi garro biguneko olagarro robotei, robot suhiltzaileei edo adimen artifizialarekin dabiltzan espazioko robotei. Harri eta zur utziko zaituzte! Liburuak azal-hegalak eta mugitzeko piezak ditu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko jaurlaritzaren dirulaguntza jaso du
The Big Book of Robots
Azal hegalak ditu
Liburu trokelatua
Keywords: Robotak; Robotika; Adimen artifiziala; STEAM metodologia; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak; Pop-up liburuak