Roboten liburu ikusgarria / [irudiak, Yuhin Shin ; itzulpena, Itziar Arrizabalaga eta Edurne Lazkano (Aztiri)] - Shin, Yujin (Ibaizabal, 2026)
Ezagutu roboten mundu miragarria! Begiratu adi garro biguneko olagarro robotei, robot suhiltzaileei edo adimen artifizialarekin dabiltzan espazioko robotei. Harri eta zur utziko zaituzte! Liburuak azal-hegalak eta mugitzeko piezak ditu.