Nire eguzkitxoa - Lodge, Jo ([Durango] : Ibaizabal, 2026)
Zure haurtxoari izugarri gustatuko zaio kartoizko liburu koloretsu hau begiratzeko zirrikituekin eta azal hegalekin. Lehen hilabetetarako, arreta mantentzen laguntzen du eta zentzumenak estimulatzen ditu
0-3 urte (Urdina)
My First Tummy Time Book
Liburu trokelatua
Azal hegalak ditu
Keywords: Eguzkia; Haur-jolasak; Haur eta Gazteentzako Literatura