Nire eguzkitxoa / [ideia, paper ingeniaritza eta ilustrazioak] Jo Lodge ; [itzulpena, Ibaizabal] - Lodge, Jo (Haur jolasak (Ibaizabal), 2026)
Zure haurtxoari izugarri gustatuko zaio kartoizko liburu koloretsu hau begiratzeko zirrikituekin eta azal hegalekin. Lehen hilabetetarako, arreta mantentzen laguntzen du eta zentzumenak estimulatzen ditu