Kiwi iletsua - Vivim del Cuentu; Serra, Sebastià; Arrizabalaga, Itziar; Lazkano, Edurne; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Durango] : Ibaizabal, 2026)
Ipuin hauetako frutek eta barazkiek hainbat egoerari egin behar diete aurre beren egunerokoan, haurrek familian edota eskola ingurunean egiten duten bezala. Emozioz beteriko bilduma dibertigarria. Barre egin diote hasieran fruta batzuek kiwiari, baina haren lagun izan nahiko dute hobeto ezagutzen dutenean.
3-6 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren dirulaguntza jaso du
El kiwi pelat
Letra larria
Keywords: Frutak; Emozioak eta sentimenduak; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak