Piper amorratua - Vivim del Cuentu; Serra, Sebastià; Arrizabalaga, Itziar; Lazkano, Edurne; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Durango] : Ibaizabal, 2026)
Ipuin hauetako frutek eta barazkiek hainbat egoerari egin behar diete aurre beren egunerokoan, haurrek familian edota eskola ingurunean egiten duten bezala. Emozioz beteriko bilduma dibertigarria. Piperra gorriz jartzen da hasarratzen denean, baina amorrua uxatzen ikasiko du.
3-6 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren dirulaguntza jaso du
El pebrot enrabiat
Letra larria
Keywords: Barazkiak; Emozioak eta sentimenduak; Haserrea; Amorrua; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak