Kalabaza beldurtia - Vivim del Cuentu; Serra, Sebastià; Arrizabalaga, Itziar; Lazkano, Edurne; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Durango] : Ibaizabal, 2026)
Ipuin hauetako frutek eta barazkiek hainbat egoerari egin behar diete aurre beren egunerokoan, haurrek familian edota eskola ingurunean egiten duten bezala. Emozioz beteriko bilduma dibertigarria. Udalekuetan, bere beldurrak uxatuko ditu kalabazak.
3-6 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren dirulaguntza jaso du
La carabassa poruga
Letra larria
Keywords: Barazkiak; Emozioak eta sentimenduak; Beldurra; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak