Pepe & Mila basora doaz - Kawamura, Yayo; Olaziregi, Errukine (Barakaldo : Ikasmina, 2025)
Gaur Pepe eta Mila txangoan doaz basora. Gauza pila egiten dituzte: animaliak behatu, erreka bat ikusi, eta oso ondo pasatzen dute.
0-4 urte (urdina)
Pepe & Milli ein Waldtag
Liburu trokelatua
Azal-hegalak ditu
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Katuak; Txakurrak; Animaliak; Txangoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak