Pepe & Mila basora doaz / [kontzeptua eta ilustrazioak] Yayo Kawamura ; [itzulpena, Errukine Olaziregi] - Kawamura, Yayo (Pepe&Mila (SM Ikasmina), 2025)
Gaur Pepe eta Mila txangoan doaz basora. Gauza pila egiten dituzte: animaliak behatu, erreka bat ikusi, eta oso ondo pasatzen dute.