Abenturak ziztu bizian - Valverde, Mikel; Irazustabarrena, Nagore (Aduna : Elkar, 2026)
Ardiri eta Behiri egunero bururatzen zaie ideia bikain bat..., edo ez hain bikaina: goitibehera bat eraki eta maldan behera jausi, Txanogorritxorekin festa bat antolatu, tarta ikusezin bat egin, edota otso beldurgarriari aurre egin! Emaitza? Barre-algarak ziurtatuta. Lehen irakurleentzako komikia, adiskidetasunez, umorez eta abenturez betea.
6 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren laguntza jaso du
Oveja y vaca. Aventuras sobre ruedas
Letra larria
Keywords: Adiskidetasuna; Abenturak; Umorea; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura