Sherlock Shator eta umore txarreko basurdea - Antón, Rocio del Mar; Núñez, Dolores; Serrano Guerrero, Lucía; Olaso Bengoa, Xabier ([Durango] : Ibaizabal, 2026)
Animalien bizikidetza baketsu eta lasaia aztoratutakoan, Sherlock Shator, sator detektibea, kasu batzuk argitzeaz arduratuko da. Ikerlari trebearen eskutik, irakurleek basoa eta bertako biztanleak ezagutuko dituzte, eta aldi berean, haien berezitasunak eta ezaugarriak ere ikusiko dituzte. Piktograma argi eta sinpleek erraztu egingo diete txikienei irakurketa.
3-6 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren dirulaguntza jaso du
Sherloc Tópez y el jabalí malhumorado
Letra lotua
Keywords: Abenturak; Adiskidetasuna; Ekologia; Misterioa; Jolas-liburuak; Piktogramak; Detektibeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak