Sherlock Shator eta umore txarreko basurdea / [testua] Rocío Antón eta Lola Núñez ; irudiak, Lucía Serrano ; [itzultzailea, Xabier Olaso] - Antón, Rocio del Mar (Sherlock detektibe trebea (Ibaizabal), 2026)
Animalien bizikidetza baketsu eta lasaia aztoratutakoan, Sherlock Shator, sator detektibea, kasu batzuk argitzeaz arduratuko da. Ikerlari trebearen eskutik, irakurleek basoa eta bertako biztanleak ezagutuko dituzte, eta aldi berean, haien berezitasunak eta ezaugarriak ere ikusiko dituzte. Piktograma argi eta sinpleek erraztu egingo diete txikienei irakurketa.