Ahuntza eta zazpi antxumeak (Donostia : Erein, 2026)
Letra xehez eta larriz ageri da testu berbera ezker aldeko orrian eta eskuin aldekoan aldiz marrazkia. Ipuin klasikoak dira: 3-8 urte bitartean begiratu, irakurri, ulertu eta disfrutatzeko ipuinak. Gure gizarte zaharreneko istorioak entzunez edo irakurriz sartuko dira umeak eskolan eta munduan.
3-8 urte (urdina)
Letra larria
Letra lotua
Keywords: Ahuntzak; Herri ipuinak -- Egokitzapenak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak