Hiru hartzak eta Begi Urdin (Behin batean... (Erein), 2026)
Letra xehez eta larriz ageri da testu berbera ezker aldeko orrian eta eskuin aldekoan aldiz marrazkia. Ipuin klasikoak dira: 3-8 urte bitartean begiratu, irakurri, ulertu eta disfrutatzeko ipuinak. Gure gizarte zaharreneko istorioak entzunez edo irakurriz sartuko dira umeak eskolan eta munduan.