Hezkuntza premia bereziei erantzuna guztientzako euskal eskolan : hainbat jardunbide egokiren esperientziak eta eztabaidak : Guztientzako Eskola Biltzarreko Aktak : Donostia-San Sebastián, 2003ko urriaren 29, 30 eta 31 - Congreso Guztientzako Eskola (2003 . Donostia); Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2006)
Guztientzako Eskola izeneko Kongresuaren akten euskaraz eta gaztelaniaz eginiko argitaraldia. Kongresua, Donostian izan zen 2003ko urriaren 29 eta 31 bitartean eta euskal eskola publikoak, bere izaera publikoa kalitatezko irizpide hertsiekin bateratzeko, jarraitu behar dituen oinarrizko lerroak ezartzea izan zuen helburu.
Badu, gainera, bere atari eta or. propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz
Keywords: Hezkuntza inklusiboa -- Biltzarrak eta batzarrak; Hezkuntza Premia Bereziak; Aniztasunaren trataera; Monografiak; Baliabide digitalak