Errautsetan idatzitako haikuak - Jimenez Maia, Josu; Ramos Fernandez, Maite (Berriozar : Denonartean, 2025)
Aurreneko lerroak bost silaba ditu; bigarrenak, zazpi; eta hirugarrenak, bost. Haikuak hiru lerroko poemak dira. Josu Jimenez Maiaren hirugarren haiku liburua da hau. Urte askoan egindako haikuak daude liburu honetan, azken 11 urteetakoak. Asko gelditu dira bazterrean. Aurrekoak ez bezala, hau ez dago antolatuta urtaroz urtaro, ez dauka atalik; orri bakoitzean bat dago.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura