Euskarazko albistegietarako esku-liburua. II - Larrinaga, Asier; Euskal Irrati Telebista ([Bilbo] : Euskal Irrati Telbista, 2007)
Eskuliburu honek bost kapitulutan erakusten du zelan prestatu irratirako eta telebistarako albiste-testu bikainak. Lehen kapituluan
Gaikako aurkibidea: [122.-125.] or.
Keywords: Kazetaritza -- Estilo-liburuak; Euskara- -- Estilo-liburuak; Monografiak