Euskarazko albistegietarako esku-liburua. II / [egilea, Asier Larrinaga Larrazabal ; hitzaurrea, Andoni Ortuzar Arruabarrena] - Larrinaga, Asier (Euskal Irrati Telbista, 2007)
Eskuliburu honek bost kapitulutan erakusten du zelan prestatu irratirako eta telebistarako albiste-testu bikainak. Lehen kapituluan