Lulu dortoka - Picouly, Daniel; Pillot, Frédéric; Kerexeta, Xabier ([Oiartzun] : Banaka Media, 2010)
Lulu dortokak dortoka txikiak, oskola galdu du! Errakan bainatzeko erantzi du, eta uretatik ateratzean desagertua zen. Hau da hau, kalapita! Dortoka bat oskolik gabe... Ez da sekulan halakorik ikusi!
5 urtetik aurrera (urdina)
Lulu vroumete
Keywords: Dortokak; Urtebetetzea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak