Lulu dortoka / Daniel Picouly ; [ilustratzailea] Fréderic Pillot ; [itzultzailea, Xabier Kerexeta Erro] - Picouly, Daniel (Lulu (Banaka Media), 2010)
Lulu dortokak dortoka txikiak, oskola galdu du! Errakan bainatzeko erantzi du, eta uretatik ateratzean desagertua zen. Hau da hau, kalapita! Dortoka bat oskolik gabe... Ez da sekulan halakorik ikusi!