Azkoitia iruditan - Olalde Juaristi, Juan Jose; Mendizabal, Juan Bautista; Azkoitia. Udala ([Azkoitia] : Azkoitiko Udala, 2004)
Argazki bilduma hau historiaz jantzia dago. Orrialde hauetan XIX. mende amaieratik XX. mende erdialderarte Azkoitiko bizitza nolakoa zen azaltzen da.
Keywords: Azkoitia -- -Historia -- Argazkiak -- XIX-XX. m; Monografiak