Azkoitia iruditan / [egilea, Juan Jose Olalde Juaristi ; herriko datu historikoak, Juan Bautista Mendizabal - Olalde Juaristi, Juan Jose (Barriketatik, 2004)
Argazki bilduma hau historiaz jantzia dago. Orrialde hauetan XIX. mende amaieratik XX. mende erdialderarte Azkoitiko bizitza nolakoa zen azaltzen da.