Orokhipi : euskara ikasteko txokoa - Onandia Urresti , Naroa; Orokieta Herri Eskola (Zarautz) ([Zarautz] : Naroa Onandia, 2022)
Hizkuntza Indartze Programan (HIPI) erabiltzeko material egokia biltzen du Zarauzko Orokieta Herri Eskolan egindako webgune honek. Bertan material ugari aurkitu daiteke: piktoargazkiak, abestiak, entzungaiak ipuinak, bideoipuinak, jolasak...
Haur Hezkuntza
Lehen Hezkuntza, 4., 5. eta 6. mailak
Keywords: HIPI; EUSLE programa; Aniztasunaren trataera; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak