Orokhipi : euskara ikasteko txokoa / egilea, Naroa Onandia Urresti - Onandia Urresti , Naroa (HIPI (Hizkuntza Indartze Programa), 2022)
Hizkuntza Indartze Programan (HIPI) erabiltzeko material egokia biltzen du Zarauzko Orokieta Herri Eskolan egindako webgune honek. Bertan material ugari aurkitu daiteke: piktoargazkiak, abestiak, entzungaiak ipuinak, bideoipuinak, jolasak...