Mater altxorra - Añorga, Pello; Mitxelena, Jokin; Mater Ontzi Museo Ekoaktiboa (Itsasontzia) (Oiartzun : 1545 argitaletxea, 2025)
Liburu hau Mater Ontzi Museo Ekoaktiboak sustatu du, "Ezagutuz maitatu, maitatuz babestu" lelopean, ingurumenaren zaintzan eragin nahian.
6-8 urte (urdina)
Sustatzailea: Mater ontzi museo ekoaktiboa
Keywords: Mater (Itsasontzia) -- Historia; Ingurumena -- Babesa; Klima-aldaketak; Biodibertsitatea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak; Ikasmaterial osagarriak; Ikasegoerak