Mater altxorra / [testua] Pello Añorga ; [marrazkiak] Jokin Mitxelena - Añorga, Pello (Mater (1545 argitaletxea), 2025)
Liburu hau Mater Ontzi Museo Ekoaktiboak sustatu du, "Ezagutuz maitatu, maitatuz babestu" lelopean, ingurumenaren zaintzan eragin nahian.