Zenbakiak marraztu eta ezabatu : 150 jarduera dibertigarri / [euskarazko testua, Irurk itzulpenak ; diseinu grafikoa, Yomikoko] (Haur-jolasak (Susaeta), 2025)
"Haur-jolasak" bilduma jolastu bitartean ikasteko, deskubritzeko 3eta praktikatzeko modu dibertigarria da. Helburua etxeko txikiek loturak egiteko gaitasuna, memoria, koordinazioa eta irudimena garatzea eta, aldi berean, ondo pasatzea da. Sekulako abentura!