Loreen lagunak - Zubelzu Lacunza, Imanol; Deiff MG; Basque Culinary Center; Hazi ([Donostia] : Mantala Basque Gastronomy, 2025)
Erletxo lorez lore hegan ari da, Tomatetxo baratzean bizi da, Antxoa itsasoan dabil eta Txita ikuiluan jaio da. Liburu hauek haien lagun egingo zaituzte, eta elikagaiak nondik datozen kontatuko dizute. Azkeneko errezeta liburuarekin, gainera, familia osoa sukaldari bilakatuko zarete!
5 urtetik aurrera (urdina)
Laguntzaileak: Hazi eta Eusko Jaurlaritzako Elikadura, Landa Garapen, Nekazaritza eta Arrantza Saila
Keywords: Gastronomia; Elikadura; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak