Loreen lagunak / [proiektu zuzendaritza, Imanol Zubelzu ; ideia originala eta edukien sorkuntza, Mantala Basque Gastronomy eta Basque Culinary Center ; ilustrazioak, Deiff MG] - Zubelzu Lacunza, Imanol; Deiff MG (Mantala Basque Gastronomy, 2025)
Erletxo lorez lore hegan ari da, Tomatetxo baratzean bizi da, Antxoa itsasoan dabil eta Txita ikuiluan jaio da. Liburu hauek haien lagun egingo zaituzte, eta elikagaiak nondik datozen kontatuko dizute. Azkeneko errezeta liburuarekin, gainera, familia osoa sukaldari bilakatuko zarete!