Nonahiko musika - Igerabide, Juan Kruz (Donostia : Balea Zuria, 2025)
Zazpi ataletan banatuta dago liburua. Atal horietan maitasunaren inguruko hausnarketak jaso ditu egileak, beste idazle batzuen testuetatik abiatuta. «Maitasunaren inguruko apunte batzuk eta aforismoak jaso ditut», azaldu ditu. Beste idazleen testuetako batzuk ere liburuan bertan topa daitezke.
Keywords: Maitasuna -- Hausnarketak; Saiakerak