Hilobian : esperantozko ipuin gotikoak / Nikolaj Borovko ... [et al.] ; itzultzailea, Aitor Arana - Borovko, Nikolaj A. (1863-1913); Payson, Eduard S. (1842-1932); Weinhengst, Hans (1904-1945); Stuttard, Mason (1902-1982); Arana, Aitor (Liburutegi gotikoa (Erroteta), 2025)
Lau egile esperantista gotiko hauek hilobian sartuko gaituzte, eromenaren mugetara eramango eta gaztelu ilunetara gonbidatuko. Haien eskutik denetariko mamu erromantikoak ezagutuko ditugu.