Margot - Etxeberria Garro, Martin; Etxeberria Garro, Xabier; Pisani, Arianna (Madrid : Liana, 2025)
Antzinako sineskeria baten arabera, ikusitako mika kopuruak zorte txarra ala zorte ona izango duzun adierazten du… Hau, buruz behera hazten den zuhaitz baten istorioa da. Hau, bere ama galdu eta bi munduren artean alderrai dabilen neskato baten istorioa da. Hau, landa unibertsoaren fantasia eta aurrerapenaren modernitatea nahasten dituen istorioa da.
12 urtetik aurrera (horia)
Letra larria
Keywords: Abenturak; Fantasia; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura