Anna Kopek eta ezpata bikingoa - Larrageta Martinez, Haritz; Cosson, Maëla; Armspach, Marko (Donostia : Erein, 2025)
Mundua mugitzen hasi da berriz pandemiaren hilabete okerrenak pasatu ostean. Tokioko Olinpiar Jokoak hastear dira, eta hara joan beharko du Jokinen eta Uxueren amak. Baina seme-alabak izeba Leireren etxean geratuko dira, Iruñean. Ez dakitena da etsaia beren bila dabilela, mendeku gosez.
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak