Anna Kopek eta ezpata bikingoa / [testua] Haritz Larrageta ; ilustrazioak, Marko, Maëla - Larrageta Martinez, Haritz (Anna Kopek (Erein), 2025)
Mundua mugitzen hasi da berriz pandemiaren hilabete okerrenak pasatu ostean. Tokioko Olinpiar Jokoak hastear dira, eta hara joan beharko du Jokinen eta Uxueren amak. Baina seme-alabak izeba Leireren etxean geratuko dira, Iruñean. Ez dakitena da etsaia beren bila dabilela, mendeku gosez.