Karrantzara goaz / testugile eta marrazkigilea, María Begoña San Nicolás Ortiz - San Nicolás Ortiz, María Begoña (Udala, 2005)
Ipuin hauek Karrantzako umeentzat sortu genituen, haraneko inguru naturalean dauden berezitasunak behatzeko eta beraien ezagueran sakontzeko. Gure eskolan ipuinen inguruan lan egin genuen, lan horretan pertsona askok parte hartu genuen, ikasle, irakasle, guraso eta herri inguruko pertsona askok