Antso Azkarra sutan!! - Oroz, Cesar; Ganchegui Sorabilla, Andrea (Iruña : Mintzoa, 2023)
Erregea, gudaria, erraldoia... eta mitoa kateekin? Antso VII.a Indartsua, Nafarroako errege ospetsua, kateak askatu eta berriro badoa César Orozen eskutik, Nafarroako historiari buruzko komiki bilduma honetan. Navas de Tolosako bataila, kateen kondaira, Gipuzkoa, Araba eta Durangaldearen galera 1200ean, Antso Azkarra Sutan!! umorea, historia eta trazu zehatza nahasten ditu nafar monarka gogoratuaren erretratu desmitifikatzaile bezain erakargarria eskaintzeko.
Bibliografia: [55]. or.
Sancho desencadenado
Keywords: Antso Azkarra, -- Nafarroako Erregea -- (1157-1234); Nafarroa (Erresuma) -- Historia; Komikiak; Helduentzako Literatura