Euskal irakaskuntza aztergai - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2007)
Argitalpen honetan jasotako lan guztiak Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailak era batera edo bestera bultzatutakoak dira: batzuk Sailaren barruko Zerbitzu teknikoek egindako ikerketak eta txostenak dira; beste batzuk, berriz, Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailak azterketa hau gauzatzeko berariaz sortu dituen lan-taldeetan egindakoak. Badira, azkenik, goi-mailako kanpo-aditu zenbaiti Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Sailak zuzenean eskatutako txostenak. Horrezaz gainera, Hizkuntza Politikarako Sailburuordetzaren ekarpena, Euskadiko Eskola Kontseiluarena ere argitalpen honetan jaso ditu Sailak.
Testuak euskaraz, gaztelaniaz eta ingelesez
Keywords: Irakaskuntza elebiduna -- Euskadi (Autonomia Erkidegoa); Hezkuntzako dokumentu ofizialak (EAE); Baliabide digitalak; Monografiak