Beldur festa ikaragarria - Ruescas, Javier; Quinzaños, Andrés; Hernández, Ignacio; Arrizabalaga, Itziar; Lazkano, Edurne; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) ([Durango] : Ibaizabal, 2025)
Gau Beltzaren jaia oso dibertigarria izan daiteke edo benetan beldurgarri bihur daiteke; alboan dituzun lagunen arabera izango da bata edo bestea Maindik beste erronka handi bati egin beharko dio aurre, benetako MAITAGARRI izan nahi badu. Baina bete beharreko desirak hasieran uste baino askoz zailagoak dira beti azkenerako. Gainera, asko korapilatuko zaizkio bere egitekoak, gizalegez jokatzea zer den arrastorik ez duten izaki izugarrien aurka hasten denean. Eta Gau Beltzeko festan gertatzea ere... Ez da, bada, bere azken misioa izango?
6-8 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren dirulaguntza jaso du
Una fiesta espeluznante
Keywords: Maitagarriak; Abenturak; Halloween; Magia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak