Kururo eta pizza muxutruk - Torres, Marko; Satrustegi Andrés, Iñigo (Barcelona : Bang, 2025)
Ninja bihurtzeko, kontzentrazioa, gorakada eta zintzotasuna beharrezkoa da. Horiek guztia ez daukat. Eta naizena, hoberena naiz! Lehen liburukia irakurri ez baduzu, zeure buruari galdezka arituko zara: zer arraiogatik da Kururo gaindiezina? Bada, eskumuturreko magiko bat duelako, era guztietako superbotereak ematen dizkiona: bizitza amaigabeak, ezin zauritzea, superindarra, suzko bolak, laser-ikusmena… Tira, ulertu duzu. Aurreko bi abentura nekagarrien ostean, oporrak merezi dituzte Kururok eta Kai-Kuk. Sharky-Kanen aginduetara dagoen itsasontzian topatuko ditugu. Baina, egon hor, baina ez al da hau izango Itsaso Baltizoroko pirata beldurgarria? Bizikidetza desastre hutsa izango da, ziur: Kururok itsasontzia bereganatuko du eta doako pizzaren bila abiatuko dira bera eta bere eskifaia berria.
6 urtetik aurrera (urdina)
La mítida pizza gratis
Letra larria
Keywords: Abenturak; Fantasia; Umorea; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura